FAQ - Email Encryptie

Niet alle verzonden e-mails hoeven te worden versleuteld. E-mails die moeten worden versleuteld, zijn e-mails die vertrouwelijke informatie bevatten. 

Om een versleutelde e-mail te verzenden, voer je eenvoudigweg het trefwoord [secure] (zonder haakjes) ergens in de onderwerpregel van het bericht in. Merk op dat je geen spaties hoeft te plaatsen tussen het onderwerp van het bericht en de tag [secure].

Versleutelde e-mails zijn 30 dagen vanaf de verzenddatum beschikbaar.

Als u de link “Beantwoorden”,  ziet, komt dat doordat de afzender van het bericht de ontvangers toestaat het bericht te beantwoorden . Als uw ontvanger een bericht mag beantwoorden, wordt het antwoord veilig via SwitchMail verzonden.

Ja, SwitchMail ondersteunt alle email omgevingen waaronder ook Exchange en Office365,

De DLP-module beschermt tegen onbedoeld datalekken, maar beschermt u niet tegen een ervaren aanvaller. Elke DLP-leverancier die beweert alle informatielekken te kunnen detecteren, vertelt niet het volledige verhaal.

Ja, SwitchMail biedt de meeste opties voor email encryptie, decryptie en digitale ondertekening. Hierbij kunt u o.a. denken aan S/Mime,  PGP, PDF Encryptie en TLS.

Ja, u kunt uw emails vanuit Offce365 versleuteld versturen met SwitchMail.

Tip: Kijk ook eens naar SwitchMail Archivering voor Office365